Over Beauty Salon Nouveau

Welkom op de site van Beauty Salon Nouveau!! Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Waarmee mogen we jou helpen?

Binnen Beauty Salon Nouveau hebben we een tal aan mogelijkheden om aan te bieden. Zo werken we met natuurlijke producten en kunnen we dus eigenlijk iedereen behandelen, hoe gevoelig of allergisch aangelegd ook! Dat is onze visie.. Er voor iedereen kunnen zijn !!!

Zo helpen we onze klanten met huidproblemen, zoals: acne, hyperpigmentatie, anti-age, hele gevoelige huiden of gewoon als je goed bezig wilt zijn met jouw huid. Natuurlijk is een moment voor jezelf het uitgangspunt. Dit kan zijn door een heerlijke ontspannende behandeling. Of mogen we jou helpen bij iets waardoor je je misschien wat meer onzeker voelt? WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR!!

Allereerst zal ik me even voorstellen:

Ik ben Diewertje van Rie – Trommels, en ben in 2011 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Het allermooiste en leukste vak in mijn ogen. Er bestaat niets mooiers dan van je hobby je werk te kunnen maken. Deze droom is begonnen op 1 oktober 2012 en beleef ik nog steeds iedere dag.

Ik vind het fantastisch om elke klant met veel aandacht te kunnen begeleiden naar een mooie en gezonde huid. Dit kan natuurlijk op vele verschillende manieren. Ik ga op zoek naar de manier die bij u past en waar u zich het prettigst bij voelt.

Wat ik erg belangrijk vind in mijn vak is, om bij te blijven. Daarom volg ik regelmatig diverse cursussen en opleidingen.  Zo bezit ik altijd de laatste technieken en bezit ik die nieuwste kennis

Hopelijk tot snel in de salon.

 

 

Marieke Nijkamp draait al weer een tijdje mee binnen onze salon. Zij beschikt over mooie specialisaties, zo kun je ook bij haar terecht voor huid-verbeterende behandelingen. Marieke is op dinsdag en vrijdag aanwezig. Ook springt ze in drukke weken op woensdag avond in.

Wil jij graag advies op maat over jouw huidroutine en/of make-up?

Je bent van harte welkom!