EXCLUSIVE Behandelingen

EXCLUSIVE BEHANDELINGEN

Voor de exclusive behandelingen voeren wij altijd een uitgebreide intake uit. Dit doen we omdat we met hoge werkstoffen werken, en er dus ook meer contra-indicaties zijn. Omdat we hier echt onze tijd voor willen nemen, zal de eerste afspraak altijd wat langer duren.

Ook zijn combinaties van verschillende EXCLUSIVE in 1 behandelingen mogelijk, dit zullen we altijd met u bespreken. Zo kunnen we elke behandeling echt op maat maken.

Microdermabrasie

 (Boosten van de huid, en het verfijnen van de huidstructuur)

Tijdens de microdermabrasiebehandeling wordt er gebruik gemaakt van een vacuümapparaat. Deze zet zich vast op de huid, aan het einde van de kop zit een diamantkop met verschillende korrelgrootte. De grootte van de korrel is afhankelijk van het huidtype, en het doel van de behandeling. Door deze techniek wordt het bovenste laagje van je huid afgeslepen. Dit klinkt erg eng, maar valt reuze mee. Door het bovenste deel van de verhoornde huidlaag te verwijderen stimuleren we cel vernieuwing. Ook kunnen we wat dieper werken op pigmentvlekken, littekens en rimpels. Doordat de huid nu “dunner” is, worden werkstoffen beter opgenomen door de huid. De poriestructuur verfijnt, en er ontstaat een betere doorbloeding. Deze processen bevorderen huidverbetering.

Prijs: € 64,50

 Kuur €322,60  (6e behandeling gratis)

Bio Peeling

(Voeden en het huidherstellende vermogen van de huid wordt geactiveerd)

De Biopeeling is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze peeling zet de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid van binnenuit gaat herstellen en vernieuwen. De mix die wordt gebruikt is 100% natuurlijk, en werkt sterk ontgiftend. Het doel van de biopeeling is dus niet zo zeer het verweken van de huid (wat bij een fruitzuurpeeling wel gebeurt) maar de huid voorzien van vitamine, mineralen, enzymen, aminozuren en sporenelementen. Hierdoor wordt de huid van binnenuit gezonder, en wordt het huideigen herstelvermogen gestimuleerd.

Prijs: €64,50

Kuur €322,50 (6e behandeling gratis)

Fruitzuurpeeling

(aanpak van huidproblemen zoals onzuiverheden, pigmentatie en fijne lijntjes)

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof wordt gebruikt om beschadigde, dode huidcellen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling werkt op de “lijmlaag” tussen de dode huidcellen. Hierdoor worden deze dus verwijderd. Dit wordt ook wel een “chemische peeling” genoemd. Ondanks het woord chemisch is de fruitzuurpeeling van natuurlijke afkomst. Er zijn verschillende stoffen die worden gebruikt. Zo wordt GLYCOLZUUR gebruikt voor lijntjes en hyperpigmentatie. SALICYLZUUR wordt gebruikt bij een vette huid met onzuiverheden, en dit werkt sterk ontstekingsremmend. Als laatste gebruiken we nog de LACTIC peeling. Dit is een melkzuurpeeling. Deze peeling wordt vooral gebruikt om het vochtgehalte van de huid een flinke boost te geven. Hierna ervaar je de bekende “glow” van de huid. Wij stemmen als specialist natuurlijk de verschillende peelings af op jouw huidtype en wensen.

Prijs: €75

Kuur €375 (6e behandeling gratis)

BioPulse Therapy

(Ontgiften van de weefsels, activeren van doorbloeding)

BioPulse Therapy  onderscheidt zich van andere behandelingen omdat het zich in tegenstelling tot veel behandelingen niet op de huidcellen richt maar op de weefsels eromheen. Het doel van de behandeling is om in de weefsels een disbalans op te heffen. Dit wordt gedaan door als het ware te ‘spoelen’.De BioPulse Therapy wordt vaak aan het begin van jouw weg naar een mooiere huid ingezet. Zo beginnen we op een “schoon canvas”. Deze behandeling werkt op een biochemische manier. We stimuleren bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage. Door de toevoer van zuurstofrijk bloed naar de opperhuid, wordt er echt nieuwe energie gegeven aan de bovenste cellen van de huid. Deze behandeling zorgt er voor dat alle processen in de huid weer herstellen en dus hun functie goed uitvoeren.

Prijs: €80

Microneedling

(actieve huidverbetering zoals, anti-age, hyperpigmentatie terug dringen, en diepe acne-littekens verwijderen. Stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine)

Microneedling is echt onze krachtpatser binnen de huidverbetering! We werken met verschillende naaldlengtes, en kunnen zo precies op de diepte werken waar het huidprobleem zich bevindt. We werken niet met het inspuiten van vloeistoffen, zoals vaak gedacht wordt. We gaan de huid laten denken dat er schade aan de huid is, waardoor deze actief gaat herstellen. Maar omdat er maar kleine microkanaaltjes worden gemaakt, wordt er een overschot aan collageen en elastine aangemaakt. We werken met een tussenstof om de pen goed over de huid te geleiden, hier zitten actieve werkstoffen in verwerkt. Doordat er open kanaaltjes worden gecreëerd worden werkstoffen direct getransporteerd naar de plek waar deze hun werk moeten gaan doen.

We hebben deze behandeling in 2 verschillende soorten. De gewone en de PLUS behandeling. Bij de plus behandeling wordt er gebruik gemaakt van een algen peel off masker, en actieve vitamine C.

Prijs: €67,50 Kuur €337,50

Prijs PLUS: €82,50

Kuur €412,50 (6e behandeling gratis)

× Kan ik je helpen?