Microdermabrasie Behandelingen

Wil jij graag je huid een echte oppepper geven? Dan is microdermabrasie de uitkomst. Je kunt deze behandeling los boeken of in kuurvorm.

Prijzen van microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling in combinatie met ultrasound € 64,50

Natuurlijk is het ook mogelijk de microdermabrasie in een kuurvorm te volgen. Hiervoor plannen we een intake afspraak in, om alles door te spreken.

Houd je van wat voordeel? Zelfs dat is mogelijk bij ons. Als je heel de kuur van 6 behandelingen afneemt. Krijg je de laatste behandeling geheel gratis. En betaal je dus maar 5 behandelingen ( € 322,50 in kuurverband). HOE FIJN IS DAT!?

Wat is Microdermabrasie nu eigenlijk?

Dit apparaat gaat de bovenste laag ( dode laag) van je huid afslijpen. Dat klinkt eng maar is totaal pijnloos en soms zelfs als ontspannen ervaren. Je gaat echt voelen dat er iets met je huid gebeurd. Doordat de bovenste dode huidlaag wordt verwijderd kunnen werkstoffen veel dieper je huid intrekken, zo kunnen ze beter hun werk doen en is het resultaat dus vele malen beter van het product. De doorbloeding wordt geoptimaliseerd, de elastine vezels gestimuleerd, en er wordt collageen aangemaakt. Dit alles zorgt natuurlijk voor een stevigere huid.

Maar waar Microdermabrasie ook voor wordt gebruikt is het “uitgummen” van pigment vlekjes, het verfijnen van rimpels en de portiestructuur zal enorm verfijnen. Ook kan deze behandeling goed gebruikt worden om littekentjes van bijvoorbeeld acne te vervagen. Microdermabrasie is dus geschikt voor elk huidtype en zal de huid dus echt verbeteren.

Waar moet u rekening mee houden als u deze behandeling ondergaat?

Natuurlijk leggen we dat met alle liefde en plezier uit tijdens de intake van uw behandeling. Maar we kunnen ons voorstellen dat u van te voren al wat informatie wilt doorlezen.

Zoals eerder uitgelegd, gaat het apparaat de dode huidlaag afschrapen. Dit wordt met een vacuüm techniek gedaan. Natuurlijk gaat de huid hier op reageren. De huid kan rood opkleuren en warm aan gaan voelen. Dit is de doorbloeding van de huid die we met het apparaat opwekken. Ook door de betere doorbloeding kunnen de werkstoffen beter worden opgenomen. De dode huidcellen zijn verwijderd. Hierna komt er altijd een serum of ampul. Omdat de huid helemaal is klaargemaakt voor deze werkstoffen, kunt u de opnamen van deze producten wel extra goed voelen. Dit kan zijn door een tintelend of prikkelend gevoel. Dit gevoel zal snel afnemen.

Na de behandeling zal de huid anders aan voelen dan normaal. Hij kan nog steeds wat rood zien en warm aanvoelen. Dit is de volgende dag verdwenen. Ook kunt u na de behandeling hele kleine puntbloedingen constateren. Dit is absoluut geen probleem. Deze zullen ook binnen 1 a 2 dagen verdwijnen. En het is zeker niet zo dat dit erg opvalt. U kunt dus gewoon normaal over straat.

Wel is het erg belangrijk dat u de zon na een Microdermabrasie behandeling vermijdt! En uw huid goed beschermd tegen UV-straling met de IK Skin Perfection SPF 50. Ook is aan te raden om na de behandeling geen foundation te gebruiken, tenzij het de make up is van MINTENZ bij ons uit de salon. Deze make-up is 100% natuurlijk en draagt dus zelfs bij aan de huidverbetering. Heeft u andere make-up? Dan mag u deze na 24 uur natuurlijk wel weer gebruiken.

Voor optimaal resultaat is het belangrijk thuis uw huid goed te reinigen, voeden en te verzorgen. Als u gebruik maakt van de kuurvorm dan mag u het exfoliëren ( scrubben ) van de huid achterwegen laten. Ook mag u hier mee uitkijken na elke microdermabrasie behandeling. Exfoliëren wordt pas na een week weer geadviseerd. Wel zou het super mooi zijn als u thuis gebruikt maakt van een serum of van ampullen. Deze zou u tussen de behandelingen in heel goed toe kunnen passen. Dit voor optimaal resultaat omdat de huid op dat moment erg veel kan opnemen. En de werkstoffen echt dieper de huid in gaan dan normaal. Natuurlijk bent u hier vrij in.

Microdermabrasie behandelingen worden altijd gegeven in combinatie met ultrasound.

Bij ultrasound wordt er gebruik gemaakt van microgeluidsgolven. Hierdoor worden werkstoffen echt je huid in gesluisd, is goed voor je doorbloeding en activeert je de spiertjes in je huid. Hierdoor trekt de huid wat samen en wordt je huid dus steviger en strakker. Het kan zelfs ondiepe rimpeltjes verminderen en een liftend effect creëren. Vooral bij ampullen, serums en maskers is dit een enorme meerwaarde omdat de werkstoffen zo veel dieper je huid in gaan en hun werk kunnen gaan doen in de dieper gelegen huidlagen. De samen werking met Microdermabrasie en ultrasound is dus helemaal een topper. Dit is het hoogst haalbare wat er bereikt kan worden zonder operatieve ingrepen.